Termeni și condiții

Politici interne

Tariful de cazare include:

  • Mic dejun bufet suedez.
  • WIFI.
  • Taxă hotelieră.
  • Acces  piscină interioară cu hidroterapie
  • Acces piscina exterioara(in sezon)
  • Acces saune și duș scoțian.
  • Parcare gratuită și supravegheată video ,hotelul nu iși asumă responsabilitatea integrității autoturismelor și a bunurilor lăsate în acestea.

Politici de cazare

  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 - 12 ani beneficiază de gratuitate, cazați în cameră cu unul dintre parinți cu condiția folosirii patului existent.
  • Copiii cu vârsta cuprinsă între 0 – 3 ani beneficiază de pătuț gratuit la cerere. Necomunicarea la timp a nevoii de un pătuț poate duce la imposibilitatea asigurării acestui serviciu. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că dispunem de un număr limitat de pătuțuri.
Capacitate maximă de pătuțuri într-o cameră este de: 1.
Cazarea se face începând cu orele 14:00, iar predarea camerelor se face până la orele 11:00.

Restaurant

Program mic dejun bufet suedez 08:00-10:30.

Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate 85 de locuri deschis zilnic între orele 08.00 si 22.00.

Fumatul este interzis în incinta hotelului, exceptând spațiile amenajate cu scrumiere. În caz contrar, hotelul iși rezervă dreptul de a sancționa clientul conform legii în vigoare,Legea nr. 15 din 29 ianuarie 2016.

Bar

Hotelul își rezervă dreptul de a refuza cazarea sau servirea în restaurant a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii hotelului sau deranjează alți clienți.

Hotelul își rezerva dreptul de a-și selecta clientela.

Deteriorarea de catre turiști a oricărui obiect din Hotelul Aventus**** atrage răspunderea materială a acestora privind achitarea daunelor.

Hotel Aventus nu își asumă responsabilitatea pentru furturile din incintă. Bunurile de valoare trebuie păstrate în seiful din camera de hotel.

Este strict interzisă introducerea și folosirea în camerele hotelului ale aparaturilor electrocasnice (cafetieră, storcător de fructe, fier de călcat, fierbător, etc.).

Nu sunt permise animale de companie.

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turisitice prestate se vor face pe loc, în perioada șederii turiștilor în hotel.

Utilizarea site-ului

Hotel Aventus aparține SC AMEDI & SONS SRL, CIF RO36850168, Reg Com. J05/2209/2016 cu sediul în Calea Beiușului nr 19, Băile Felix, județul Bihor și își rezervă dreptul să schimbe, să modifice, să adauge sau să șteargă părţi ale acestor termeni în orice moment, fără nici o notificare, şi, în măsura în care nu se prevede altfel, aceste modificări vor deveni efective imediat; ca atare vă rugăm să verificaţi periodic schimbările în aceşti termeni. Faptul că veţi continua să folosiţi site-ul după efectuarea modificărilor la acest Acord va însemna că acceptaţi aceste modificări.

Site-ul www.hotelaventus.ro şi serviciile oferite de catre site nu sunt disponibile pentru minori.

Materialele găsite în site sunt furnizate în scopuri de informare.

Link-urile către alte site-uri ca de exemplu cele de social media, pe care le considerăm ca fiind de interes pentru dumneavoastră vă sunt puse la dispoziţie, pentru confortul dumneavoastră. Nu suntem răspunzători pentru materiale sau servicii de pe alte site-uri externe.

COPYRIGHT

Brandul HOTEL AVENTUS este marca înregistrată, ca atare conținutul prezentat în acest site nu poate fi republicat, reprodus sau copiat. Folosirea neautorizată a site-ului poate incalcă regula copyright-ului sau a altor legi.

PLATA CU CARDUL

Plata serviciilor oferite de HOTEL AVENTUS se poate face online cu cardul, achitând suma totală sau minimum 25% din suma totală.

HOTEL AVENTUS nu este responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzând comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poartă numai clientul.

Prin finalizarea rezervării, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului sunt corecte, complete și adevărate la data plasării rezervării.

Procesatorul de carduri bancare agreat de către Hotel Aventus, are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei rezervări emise pe site, pentru a investiga oricare tranzacție, în cazul în care aceasta există.

INFORMARE

HOTEL AVENTUS poate să colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către noi pentru a îmbunătăti serviciile oferite clienților.

Întrebări sau comentarii referitoare la Site şi la informaţii conţinute în Site pot fi transmise la contact@hotelavetnus.ro.